Stilling ledig

Cognia Technology søker kommersielt orientert daglig leder

Cognia Technology er en del av Cognia konsernet, og er konsernets spydspiss for å digitalisere transport- og anleggsbransjen. Gjennom Cognia Technology, har vi utviklet Linx – en nyskapende, merkeuavhengig IoT plattform innen lastebil- og anleggsbransjen for å hjelpe våre kunder til å møte morgendagens krav til effektivitet, sikker drift, samt økte krav til miljørapportering.

I tillegg til transport- og anleggsbransjen har Linx har et potensiale til å etablere seg på tvers av bransjer og verdikjeder som kan ha nytte av transport og logistikkdata.

Stillingstittel: Daglig leder

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Snarest

Cognia søker forretningsutvikler

Cognia konsernet er i sterk vekst, og søker etter en fremoverlent og kommersielt orientert forretningsutvikler for å styrke konsernets videre utvikling. Du vil ha et fokus på utvikling av våre virksomheter i personbilsegmentet, både for å utvikle hver av virksomhetene, og for å styrke samspillet og realisering av synergier mellom virksomhetene.

Du må kunne tenke strategisk og analytisk, samtidig som du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du vil jobbe tett med ledergruppene på tvers av konsernet i forbindelse med utvikling og gjennomføring av vekst- og forbedringsinitiativer.

Stillingstittel: Forretningsutvikler

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Snarest