Cognia Technology

Vi bruker gjerne teknologi, men bare hvis det skaper verdi for våre kunder.

Cognia Technology kombinerer konsernets lange erfaring fra transport og eiendom med moderne teknologikompetanse for å identifisere og realisere løsninger for våre kunder.

Sammen med partnere og kunder på tvers av bransjer, leverer selskapet digitale plattformer for kundedialog, energiledelse og sikker håndtering av industrielle driftsmidler.

Fakta

Hovedkontor: Sandefjord

Kontaktperson: Kim Finkenhagen

Moderne digitale plattformer for kundedialog, energiledelse og sikker håndtering av industrielle driftsmidler.

Se linx.no

 

 

Selskapet fokuserer på åpne, skybaserte komponenter som legger til rette for effektiv innsamling og utveksling av data med våre partnere.

Cognia Technology skal utvikle produkter og tjenester slik at våre kunder og partnere kan tilbys best mulig kundeopplevelser – også på digitale flater.

I tillegg til å benytte teknologi for å treffe kunder digitalt, har vi med oss en forståelse av betydningen av å skape gode personlige dialoger i virksomheter der «mennesker treffer mennesker».

Stikkord er enkelhet og personlig tilpassede digitale løsninger, som gir optimal oversikt over kundeforholdet og gjør det lett å handle produkter og tjenester digitalt.

Målet er å tilby sømløse digitale kundereiser, med kundens behov i fokus. På denne måten kan vi levere bedre kundeopplevelser og nye løsninger på skalerbare og moderne plattformer.

Mer info? Kontakt oss