Volmax skaper et slagkraftig servicepunkt for tunge kjøretøy i Grenland

feb 7, 2023

Lasse Andersen (til venstre) og Tore Løveid (driftsdirektør i Volmax)

Lasse Andersen (til venstre) og Tore Løveid (driftsdirektør i Volmax) er svært fornøyde med å få på plass denne avtalen og ønsker eksisterende og nye kunder velkommen.

Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved erverv av verkstedvirksomheten i E18 Truckcenter AS i Porsgrunn fra 1. mars 2023. Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i E18 Truckcenter sine lokaler i løpet av våren 2023.

E18 Truckcenter har en god beliggenhet i nærheten av E18 på Heistad utenfor Porsgrunn, og har bygget seg opp som et viktig servicepunkt for transportkunder i Grenland. Gjennom sammenslåing av Volmax Skien og E18 Truckcenter vil dette medføre økt tilgjengelighet for service og reparasjon av både bil, henger og påbygg. Vi vil få en stabil og robust organisasjon med bred kompetanse på alle produktområdene som er viktig for kundene.

Frank Nordby, Administrerende direktør i Volmax

Frank Nordby, Administrerende Direktør i Volmax er glad for at man fikk landet en løsning som gjør Volmax enda mer robust i sin region. Nå har vi fått enda en brikke på plass i forhold til posisjoneringen av Volvo og Volmax og viser blant annet til nybyggingsprogrammet til Volmax de siste to årene.

Lasse Andersen, styrets leder E18 Truckcenter

Lasse Andersen forteller at etter en lang periode i et stadig mer krevende marked, der to store lastbilaktører blir større, kjennes det helt rett med en større samhandling. Selskapene kommer til å samhandle i forhold til service og ettermarked på lastebil og tilhengene. Import av El-buss vil være vårt hovedområde fremover sier Lasse Andersen og ser frem mot et langvarig og godt samarbeid på Heistad.

Jack Larsen, som blir servicemarkedssjef i Volmax Grenland kan fortelle at det har vært en god dialog med E18 Trucksenter i denne prosessen. Ved å slå sammen virksomhetene vil vi sikre gode kundeopplevelser i Grenland i et marked som er svært viktig for Volmax. Volmax har vært på utkikk etter nye lokaler i Grenland i en periode, og Jack er svært tilfreds med å flytte inn i lokalene på Heistad.   

Jack Larsen, Servicemarkedssjef Volmax Grenland

E18 Truckcenter ble startet av Lasse Andersen i 1982 og ligger på E18 midt mellom Oslo og Kristiansand. Senteret er godt synlig fra europaveien, like ved nedkjøringen til Heistad. I tillegg til et servicepunkt for nyttekjøretøy vil anlegget fortsatt tilby drivstoff, AD Blue og maskinvaskehall for storbiler.

Fakta

  • Adresse: Kjørholtvegen 23, 3940 Porsgrunn
  • Eiendommens areal: 17 mål
  • Byggets areal: 4 621 m2
  • Antall løp: 7
  • Lengde på verkstedløp: 5 løp på 36 meter, 2 løp på 40 meter
  • Spesielle løp: 2 for service og PKK – kan kombineres
  • Eget løp med løftere i gulvet for busser
  • Eget serviceløp som enkelt gjøres om til vaskehall
  • Antall ansatte 41, hvorav 25 mekanikere og 3 lærlinger
  • Åpningstider: 07:00 – 23:00 (16:00 på fredager)

Om Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Selskapet disponerer til sammen syv anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for ca 1,1 mrd. Fellesadministrasjonen er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Selskapets verdier er en viktig basis for videre utvikling og drift. Disse er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Fra juni 2018 inngikk Volmax som en del av det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til en av landets største bil- og lastebilforhandlere. I Cognia posisjoneres det for videre vekst med sterk satsning på teknologi, eiendom og kompetanseutvikling. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.

For ytterligere spørsmål kontakt:

E18 Truckcenter AS
Lasse Andersen
Styrets leder
E-post: lasse@e18truckcenter.no
Mobil: 970 08 400

Volmax AS
Frank Nordby
Administrerende Direktør
E-post: frank.nordby@volmax.no
Mobil: 934 27 888

Volmax Skien
Jack Larsen
Servicemarkedssjef Grenland
E-post: jack.larsen@volmax.no
Mobil: 975 00 036