Telemark Storbilservice blir Volmax Partner

feb 20, 2024

Fra venstre: Jack Larsen (Volmax), Espen Martinsen (Telemark Bilruter), Einar Krossbakken (Telemark Storbilservice).

Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved inngå en samarbeidsavtale med Telemark Storbilservice i Seljord som blir en Volmax Partner.

Telemark Storbilservice har etablert eget verksted i nærheten av E134 i Seljord og ønsker å bygge seg opp som et viktig servicepunkt for transportkunder i Telemark, og også for transportører som mellom Øst- og Vestlandet.

Vi er svært fornøyde med å få til denne avtalen med Volmax forteller Espen Martinsen som er administrerende direktør i Telemark Bilruter, som er eier av Telemark Storbilservice. I tillegg til å kunne ta vare på egen bilpark ser jeg store synergier ved å få til dette samarbeidet med Volmax for å sikre best mulig verkstedtilgjengelighet for alle transportører i området. Vi har også lagt mye til rette for sjåførene som kommer innom oss.

Espen Martinsen forteller videre at Telemark Bilruter har store planer med å lage et transportsenter i Seljord. I tillegg til et moderne verksted som er i full drift er det også etablert en transportsentral for omlasting av gods og i Q4 2024 forventer de å ha en LNG-fyllestasjon på plass i tillegg til truckdiesel. I første halvår 2025 er det også planlagt el-bil ladere for tyngre kjøretøy, og Telemark Storbilservice vil da være en komplett energileverandør for tyngre kjøretøy.

Som Volmax Partner vil Telemark Storbilservice kunne gjennomføre service, reparasjon og garantiarbeid på Volvo lastebiler i tett samarbeid med Volmax Grenland. Jack Larsen som er servicemarkedssjef hos Volmax Grenland er også svært tilfreds med denne avtalen. Dette vil øke våre kunders mulighet til å få raskere hjelp når behovet melder seg forteller Larsen, som heller ikke legger skjul på at etter at Volmax flyttet fra Skien til Porsgrunn vil denne avtalen gi kundene en større fleksibilitet.

Einar Krossbakken er teknisk sjef for verkstedet, og vil fremover rekruttere flere mekanikere inn i verkstedet for å gi kundene førsteklasses service

Fakta Telemark Storbilservice:

  • Adresse: Industrivegen 1, 3840 SELJORD
  • Eiendommens areal: 40 mål
  • Byggets areal: 2 500 m2
  • Antall løp: 4
  • Lengde på verkstedløp: 30 meter
  • Spesielle løp: 2 for service og PKK – kan kombineres
  • Antall ansatte: 8, hvorav 5 mekanikere og 1 lærling.
  • Åpningstider: 7:00-16:00.
  • Dekkverksted

Om Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Selskapet disponerer til sammen syv anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for ca 1,4 mrd. Fellesadministrasjonen er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Selskapets verdier er en viktig basis for videre utvikling og drift. Disse er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Fra juni 2018 inngikk Volmax som en del av det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til en av landets største bil- og lastebilforhandlere. I Cognia posisjoneres det for videre vekst med sterk satsning på teknologi, eiendom og kompetanseutvikling. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.

For ytterligere spørsmål kontakt:

Telemark Bilruter
Espen Martinsen
Administrerende direktør
E-post: martinsen@telemarkbil.no
Mobil: 918 96 120

Telemark Storbilservice
Einar Krossbakken
Teknisk sjef
E-post: ek@telemarkstorbilservice.no
Mobil: 918 96 148

Volmax Grenland
Jack Larsen
Servicemarkedssjef Grenland
E-post: jack.larsen@volmax.no
Mobil: 975 00 036